Peter Claessens Interieur en bouwprojecten

Onze werkwijze

Kwaliteit en oog voor detail

Peter Claessens Interieur en Bouwprojecten is een familiebedrijf dat altijd voor u klaar staat. Mijn zoon Martijn en ik hebben ons gespecialiseerd in het maken van maatwerk. We hebben een team van vakmensen waarin aandacht voor onze klant, kwaliteit en oog voor detail voorop staat.

- Peter Claessens

Een goed begin is het halve werk

Op zoek naar een nieuwe keuken, op maat gemaakt naar uw wensen? Wij kunnen deze voor u realiseren, eventueel in combinatie met een aanbouw of verbouwing. Luisteren naar de klant is voor ons het vertrekpunt. Tijdens een gesprek in onze belevingsruimte “de Broedplaats” (of bij u op locatie) ontdekken we samen wat uw wensen en ideeën zijn.

Dit alles vertalen we in een 3D ontwerptekening. Door deze sprekende vertaling in beeld krijgt u een goede en realistische indruk van de nieuwe situatie. Vanuit de 3D tekening komen we samen met u tot een definitief ontwerp en materiaalkeuze. 

Peter Claessens Interieur en bouwprojecten


Peter Claessens Interieur en bouwprojecten

Alles tot in de puntjes verzorgd

Onze vakmensen, die we trots “Onze Jongens” noemen, gaan vervolgens voor u aan de slag. Zij, en de regionale partners waarmee we samenwerken, zorgen er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Daarbij hebben ze ook aandacht voor u als klant. Er wordt netjes gewerkt, rekening gehouden met beperken van de overlast en op het einde vindt er een perfecte oplevering plaats.

Zo komen we van luisteren, inspireren en vakmanschap naar het einddoel: een plek waar u heerlijk woont of prettig werkt, THUIS!