Woonhuis - Broekhuizen

Woonhuis - Broekhuizen

Keuken | Woonkamer | Slaapkamer | Hal | Wasruimte

2020

Thuiskomen in een stijlvol, modern interieur
Thuis voelen in je eigen huis. Wie wil dat nou niet? Een interieur dat geheel in lijn is met jouw eigen stijl, jouw persoonlijke touch. Dat laatste vinden wij heel belangrijk! Want, een huis gaat pas écht thuis voelen wanneer het bij je past. Daarom gingen we op zoek naar op maat gemaakte oplossingen die het woongenot van Twan en Im Bouten aanzienlijk hebben vergroot. Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Lees dan vooral verder!

Interieurverbouwing van onder tot boven
Een interieurverbouwing van onder tot boven was de opgave voor de woning van Twan en Im. Een uitdagend project dat we in samenwerking met Thomassen interieurs aangingen. Waar Thomassen Interieurs een prachtig ontwerp voor de interne verbouwing verzorgde, gingen wij aan de slag met de uitwerking en materialisatie. Zo werd de woning zowel beneden als boven volledig gestript. Met oog op de goede eigenschappen van de bestaande woning realiseerden we een gedetailleerd plan waarin het unieke karakter van het huis blijft voortbestaan.

Lichte, moderne woonkeuken
De keuken ademt eenvoud, natuurlijkheid en sfeer. De grote hoeveelheid natuurlijk licht in combinatie met sfeervolle spotjes op het plafond, led verlichting in de koffienis en donkere, natuurlijke materialen zorgen voor een moderne en tevens gezellige uitstraling. De donkere, greeploze kastenwand met push-to-open koelkast dient als gedeeltelijke scheiding met de woonkamer. Daarnaast beschikt de keuken over een groot kookeiland met een donker keramisch blad en greeploze witte kastjes. Dit geeft een mooi contrast met de overige elementen in de ruimte. 

De keuken en woonkamer als één geheel
Keuken en woonkamer worden van elkaar gescheiden door een stalen schuifpui, uitgelijnd op de bestaande gevelkozijnen van de woning. Ook de vloerafwerking verschilt van elkaar: waar in de keuken een warme grijze betonlook tegel ligt, bestaat de woonkamer uit een eiken parketvloer. Toch kregen we het voor elkaar om beide ruimtes in elkaar te laten overlopen zodat het een fraai geheel vormt. Hoe we dat deden? Door dezelfde materialen te gebruiken. Zowel het kookeiland als het tv meubel met haard zijn voorzien van hetzelfde spuitwerk en ook in de woonkamer wordt de lijn van donkere aspecten doorgetrokken. En niet te vergeten de stijlvolle en functionele kapstok bij binnenkomst, een echte eye-catcher!

Ruimte voor rust
De benedenverdieping is dé plek waar we leven. We ontvangen er bezoek, kijken tv, eten en werken er en ga zo maar door. Dat het interieur dan ook een krachtige en levendige energie moet uitstralen spreekt voor zich. Bij de bovenverdieping daarentegen lag de focus ditmaal meer op het creëren van rust. Een rustige omgeving waarin je na een drukke dag kan bijkomen van alle prikkels om je heen. Hierdoor werden de kasten in de slaapkamers voorzien van een warme, rustige uni kleur met strakke zwarte grepen. 

Praktisch comfort en stijl gaan hand-in-hand 
Op de bovenverdieping bevindt zich de wasruimte. Deze is voorzien van hoge kasten tot aan het plafond. Dankzij de open nissen in de kast kunnen de wasmachine en droger op ooghoogte naast elkaar geplaatst worden. Daarnaast beschikt de hoge kast over twee uittrekplateaus waarop de wasmand gezet kan worden. Hierdoor wordt diep bukken bij het in- en uitladen van wasgoed voorkomen. En is de was klaar om te vouwen? Dan is het kleine werkbankje naast de kast hier uitermate geschikt voor!

Martijn Claessens

In 2008 ben ik samen met Pap (Peter) dit bedrijf begonnen. Ondertussen ben ik trots op de natuurlijke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt. Hierin is goed luisteren naar klanten en van daaruit op inspirerende wijze het project ontwikkelen, uitvoeren en afronden mijn drijfveer. Het resultaat moet altijd zijn dat de klant zich meer thuis voelt in een door ons gerealiseerde omgeving. Daarbij maakt het niet uit of het om een woonkamer, een badkamer, een restaurant of een kantoor gaat.

Martijn Claessens
Marian Claessens

Als een vis in het water… Zo voel ik mij als ik ons team kan ontzorgen in alle randzaken. Van financiële administratie en HR tot aan ICT en procesoptimalisatie. Veel van mijn taken zorgen ervoor dat we als team en als bedrijf effectief blijven draaien en ons kunnen blijven ontwikkelen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel.

Marian Claessens
Patrick Vergeldt

Het is gezellig werken in ons team. Er is altijd wel ruimte voor een praatje of een geintje. Die sfeer tref je terug in ons werk en in ons contact met klanten en partners. Ook dat hoort bij kwalitatief werk.

Patrick Vergeldt
Andy Koenen

Mijn passie voor het vak heeft mij al snel naar ‘de bouw’ geleidt. Doorgegroeid en in mijn kracht gezet, verzorg ik nu de werkvoorbereiding om de bouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mijn voldoening haal ik dagelijks uit het volledig kunnen ontzorgen van onze klanten.

Andy Koenen
John van der Horst

In 2013 ben ik begonnen bij Peter en Martijn. In de afgelopen jaren hebben we al aan heel veel verschillende projecten mogen werken. Dat vind ik leuk. Ieder project is weer een andere uitdaging.

John van der Horst
Phil Versteegen

Van kleins af aan ben ik al met mijn handen aan het werk. Ik kon dan ook niet vroeg genoeg beginnen met het vak als timmerman. Elk project is weer anders en overal waar we komen proberen we de overlast zo laag mogelijk te houden. Met veel plezier en passie kom ik elke dag weer bij onze klanten over de vloer.

Phil Versteegen
Nicole Swinkels

Door goed te luisteren creëer ik, met mijn creativiteit en 3D ontwerpen, een persoonlijk interieur. Samen met jou ga ik vervolgens aan de slag om het totaalplaatje kloppend te maken door middel van kleur en materiaal. Met als resultaat dat je gelukkig bent in je ‘eigen’ interieur en dat maakt mij dan weer gelukkig!

Nicole Swinkels
John Franssen

Als interieurbouwer geniet ik ervan om zeer nauwkeurig te werken. Daar haal ik plezier uit en de klant kan daardoor rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

John Franssen
Frank van Bakel

Het bouwen met handen heeft mij al van jongs af aan geïnteresseerd. Dit heeft voor mij geleid naar het beroep metselaar. Met inmiddels heel wat kilometers aan stenen heb ik nog steeds elke dag plezier in het creëren van woningen/aanbouwen. Juist omdat de klanten hun vertrouwen in mijn handen leggen. Des te leuker is het om te horen dat ze tevreden zijn over het geleverde werk.

Frank van Bakel
Rik Spee

We hebben een ontzettend divers team, ook qua leeftijd. Voor mij als jongere is het een prachtige kans om het vak te leren van mijn meer ervaren collega’s, maar vanuit jeugdig enthousiasme kunnen ze soms ook nog iets van mij opsteken.

Rik Spee
Carlo Janssen

Elk ontwerp is anders. Er is voor mij dan ook niets leukers dan telkens weer op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor de wensen van onze klant. Klanten blijven verrassen met nieuwe ideeën of combinaties waar ze niet eerder aan gedacht hebben, en pas te stoppen wanneer je die glimlach ziet.

Carlo Janssen
Theo Reijnders

Het mooie van het werk als timmerman is dat je altijd iets aan het creëren bent. En vaak op de achtergrond. Een groot gedeelte van het timmerwerk is later niet direct zichtbaar voor de klant. Toch is het onmisbaar en dat is een mooie gedachte.

Theo Reijnders
John Martens

Als ‘bouwjongens’ zijn wij vaak te vinden op locatie, bij de klant. Het is dan belangrijk dat we het bedrijf ter plekke goed vertegenwoordigen. Overlast beperken, rommel opruimen en uiteraard kwalitatief werken. Een verbouwing is voor een klant al vaak ingrijpend genoeg. Het is prettig als het dan soepel verloopt.

John Martens
Ricardo Vullings

Als een interieurproject gegund is sta ik aan het begin van de realisatie. Mijn rol binnen het bedrijf is om ervoor te zorgen dat het proces in de werkplaats zo goed mogelijk verloopt. Ik teken het ontwerp dan in ieder detail uit zodat het gehele meubel zo is opgebouwd dat iedere collega bij elk machine weet wat ze te doen staat. Samen zorgen we ervoor dat als een project gegund is het ook in detail wordt gerealiseerd.

Ricardo Vullings
Mick Duijf

Ik heb zelf al eens ooit een CNC gebouwd. Hierdoor heb ik veel inzicht hoe de machines werken en kan ik mijn collega's hier goed mee ondersteunen. Verder kan ik door mijn kennis ook speciale projecten uitvoeren.

Mick Duijf
Kiki Nellen

Als enige dame op de werkvloer sta ik wel mijn mannetje tussen de jongens. De diversiteit in projecten is iets wat ik erg fijn vind, van grote kantoorinrichtingen tot aan kleine bad meubels elk project is anders. Samen met ons interieurteam streven we elke dag weer naar het gewenste resultaat.

Kiki Nellen
Michaël van Pinxteren

Ik ben Michie… ofja, zo sta ik bij iedereen bekend. Een aantal jaren geleden ging ik voor het eerst aan de slag bij Peter Claessens. Samen met een team waar je écht op kunt bouwen, komen we bij vele mensen in de regio over de vloer om de mooiste projecten te realiseren.

Michaël van Pinxteren
Toon Peters

Binnen het bedrijf ben ik multi inzetbaar. Ik voer veel algemeen onderhoud uit aan gereedschappen en machines en ik zorg ervoor dat de opslagplaatsen netjes en geordend blijven. Dit zorgt er weer voor dat mijn collega’s prettig kunnen werken.

Toon Peters