Badkamer

Partners

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Prettig samenwerken

Prettig samenwerken staat bij Peter Claessens Interieur en Bouwprojecten hoog in het vaandel. Niet alleen binnen het team van medewerkers, maar zeker ook met externe partners.

Daar waar we zelf geen specialisme of (vak)kennis in huis hebben zoeken we geschikte partijen op die ons op een juiste manier kunnen ondersteunen. Dat geldt voor toeleveranciers van basismaterialen en onderdelen en ook voor bedrijven die specifieke onderdelen van een project uitvoeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de stukadoor of de elektricien.

Wij kiezen onze partners op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit verhoogt de manier van goed en efficiënt samenwerken, vermindert foutkansen en dat levert uiteindelijk vanzelf een prijsvoordeel op, ook voor de klant. Met twee van die partners zijn we overigens een bijzonder samenwerkingsverband aangegaan:

Interieur RealistenDe INTERIEURREALISTEN.
Binnen dit verband richten we ons voornamelijk op bedrijfsmatige interieurprojecten in de horeca, kantoorgebouwen of zorginstellingen.


Styls stijlvol staalIn onze belevingsruimte kunt u getuige zijn van de samenwerking met STYLS, producent van stalen meubels, kasten, tafels en deuren. U kunt de producten van STYLS niet alleen bij ons aanschouwen, maar uiteraard ook opnemen in uw project.


 

Onze partners

 

 

Decolegno
Kim & Co
Cornelissen Projectbegeleiding
Interieur Realisten
Erkend leerbedrijf
Van Hoecke
Decovisie
Kusters 2.0
Datzitt Horeca en Project meubilair
Keukenloods
Brentjens Bouwproducten
Hettich
Styls stijlvol staal
Egger
Rubio Monocoat