Peter Claessens Interieur en bouwprojecten

Over ons

Luisteren, inspireren, vakmanschap

Het bedrijf Peter Claessens Interieur en Bouwprojecten start in 2003 als Peter aan de slag gaat als zelfstandige in de bouw. Zeven jaar later wordt zoon Martijn zijn partner en de basis voor de huidige firma is gelegd. Al snel wordt er eigenhandig een bedrijfspand gebouwd en in 2012 wordt de eerste medewerker aangenomen.

Allround bedrijf

De opdrachten bleven binnenstromen en dat in een tijd waarin dit lang niet voor elk bedrijf vanzelfsprekend was. Meerdere medewerkers stromen binnen en ook het machinepark wordt uitgebreid.

Gaandeweg de groei van het bedrijf wordt Peter Claessens Interieur en Bouwprojecten steeds meer een allround bedrijf. Zowel de particuliere als de zakelijke klanten weten Peter en Martijn te vinden. Er worden onder andere huizen verbouwd, badkamers gerenoveerd, keukens gemaakt en geplaatst en in horeca zaken worden sfeervolle inrichtingen uitgevoerd.

Peter Claessens Interieur en bouwprojecten

  • Peter Claessens Interieur en bouwprojecten
  • Peter Claessens Interieur en bouwprojecten
  • Peter Claessens Interieur en bouwprojecten
  • Peter Claessens Interieur en bouwprojecten
  • Peter Claessens Interieur en bouwprojecten
  • Peter Claessens Interieur en bouwprojecten

Belevingsruimte en werkplaats

In 2017 wordt een grote verbouwing van het pand gerealiseerd. Er kan nu niet alleen efficiënter gewerkt worden, maar de klant kan vanaf nu ook op een prettige manier ontvangen worden. In de nieuwe belevingsruimte start elk nieuw project. Hier wordt geluisterd naar de klant en inspireert men elkaar om ideeën en wensen te vertalen naar een concreet ontwerp. Vervolgens kunnen de vakmensen in de werkplaats aan de slag met het daadwerkelijk maken van de onderdelen. Daarna wordt op locatie alles perfect afgewerkt en opgeleverd.

Zo komen we van luisteren, inspireren en vakmanschap naar het einddoel: een plek waar u heerlijk woont of prettig werkt, THUIS!

BEKIJK ONZE PROJECTEN

 

Maak kennis met onze vakmensen

 

 

 

Peter Claessens - Eigenaar

Peter Claessens

Eigenaar

Ik ben enorm trots op waar we als bedrijf nu staan. In 2010 ben ik samen met Martijn aan dit avontuur begonnen. Ik had niet kunnen bedenken dat we acht jaar later met een team van zeventien mensen dagelijks zoveel werk zouden verzetten.
Martijn Claessens - Eigenaar

Martijn Claessens

Eigenaar

Goed luisteren naar klanten en van daaruit op inspirerende wijze het project ontwikkelen, uitvoeren en afronden is mijn drijfveer. Het resultaat moet altijd zijn dat de klant zich meer thuis voelt in een door ons veranderde omgeving. Daarbij maakt het niet uit of het om een woonkamer, een badkamer, een restaurant of een kantoor gaat.
Marian Claessens - Office manager / Werkvoorbereider

Marian Claessens

Office manager / Werkvoorbereider

Mijn rol binnen het bedrijf is zeer divers. Plannen, organiseren, tekenen en administratie, zijn allemaal taken die op mijn bordje liggen. Ik doe dat met veel plezier, je voelt je toch een beetje als de spin in het web. De werkzaamheden zijn uiteraard onmisbaar om het bedrijf goed te laten draaien.
John Franssen - Interieurbouwer

John Franssen

Interieurbouwer

Als interieurbouwer geniet ik ervan om zeer nauwkeurig te werken. Daar haal ik plezier uit en de klant kan daardoor rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.
Toon Peeters - Allround medewerker

Toon Peeters

Allround medewerker

Binnen het bedrijf ben ik multi inzetbaar. Ik voer veel algemeen onderhoud uit aan gereedschappen en machines en ik zorg ervoor dat de opslagplaatsen netjes en geordend blijven. Dit zorgt er weer voor dat mijn collega’s prettig kunnen werken.
Patrick Vergeldt - Interieurbouwer

Patrick Vergeldt

Interieurbouwer

Het is gezellig werken in ons team. Er is altijd wel ruimte voor een praatje of een geintje. Die sfeer tref je terug in ons werk en in ons contact met klanten en partners. Ook dat hoort bij kwalitatief werk.
John van der Horst - Interieurbouwer

John van der Horst

Interieurbouwer

In 2013 ben ik begonnen bij Peter en Martijn. In de afgelopen jaren hebben we al aan heel veel verschillende projecten mogen werken. Dat vind ik leuk. Ieder project is weer een andere uitdaging.
Leo Claessens - Metselaar / Tegelzetter

Leo Claessens

Metselaar / Tegelzetter

Ik draai al wat jaren mee in dit vak. De ervaring die ik opgedaan heb als tegelzetter vertaalt zich in net opgeleverd werk. Een klant wil toch jarenlang tegen een nieuwe badkamer aankijken. Dan is het wel zo fijn als de tegels er feilloos in zitten.
Theo Reijnders - Timmerman

Theo Reijnders

Timmerman

Het mooie van het werk als timmerman is dat je altijd iets aan het creëren bent. En vaak op de achtergrond. Een groot gedeelte van het timmerwerk is later niet direct zichtbaar voor de klant. Toch is het onmisbaar en dat is een mooie gedachte.
Mick Duijf - Interieurbouwer

Mick Duijf

Interieurbouwer

Ik heb zelf al eens ooit een CNC gebouwd. Hierdoor heb ik veel inzicht hoe de machines werken en kan ik mijn collega's hier goed mee ondersteunen. Verder kan ik door mijn kennis ook speciale projecten uitvoeren.
Jeroen Sanders - Timmerman

Jeroen Sanders

Timmerman

Tim en ik werken veel samen en dan vooral op de bouwprojecten. Samenwerken is een grote kracht binnen ons bedrijf. Niet alleen in onze eigen team maar ook met partners. Wij komen die partners dagelijks tegen in ons werk. Dan is het wel zo prettig als je goed met elkaar overweg kunt.
Tim Klabbers - Timmerman

Tim Klabbers

Timmerman

Als ‘bouwjongens’ zijn wij vaak te vinden op locatie, bij de klant. Het is dan belangrijk dat we het bedrijf ter plekke goed vertegenwoordigen. Overlast beperken, rommel opruimen en uiteraard kwalitatief werken. Een verbouwing is voor een klant al vaak ingrijpend genoeg. Het is prettig als het dan soepel verloopt.
Nicole Swinkels - Ontwerper / Office support

Nicole Swinkels

Ontwerper / Office support

Naast de ondersteuning die ik lever op het kantoor ben ik veel bezig met het ontwerpen. In het bedenken en maken van nieuwe tekeningen kan ik al mijn creativiteit kwijt. Als ik dan later het fysieke resultaat zie in een kast of badkamer geeft dat een enorme kick.
Rik Spee - Interieurbouwer

Rik Spee

Interieurbouwer

We hebben een ontzettend divers team, ook qua leeftijd. Voor mij als jongere is het een prachtige kans om het vak te leren van mijn meer ervaren collega’s, maar vanuit jeugdig enthousiasme kunnen ze soms ook nog iets van mij opsteken.